Verbeter de kwaliteit van je leven

Verbeter de kwaliteit van je leven

Wanneer je een emotioneel probleem of fysiek probleem hebt, dan wil je daar wel graag een oplossing voor. Sommige problemen lijken niet zo makkelijk om aan te pakken, denk aan trauma’s, leerproblemen, voedingsproblemen, bepaalde lichamelijke klachten, gedragsproblemen of problemen met de prikkelverwerking. Wat kun je doen als je last hebt van zulke klachten? En waar kun je dan naartoe?

Niet één oplossing

Het is verstandig om naar een praktijk te gaan die niet denkt aan één oplossing, maar gebruik maakt van verschillende behandelmethoden. Een praktijk die van te voren eerst onderzoek doet en waar jij ook mee kunt denken. Zo kun je samen met jouw therapeut aan je herstel werken. Dit wordt ook wel een multidisciplinaire aanpak genoemd.

Vormen van behandeling

Er zijn verschillende vormen van behandeling mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan reiki. Deze van oorsprong Japanse behandelmethode zorgt ervoor dat energie door middel van handoplegging wordt doorgegeven. Reiki zorgt niet alleen voor een betere energiebalans, het herstelt ook prikkeloverdracht en ontspant het lichaam. Integrale Stress Release is heel zinvol als je last hebt van een burn-out, autisme of adhd. Tijdens de Integrale Stress Release herbeleef je bepaalde situaties zonder er over te moeten praten maar je krijgt wel de mogelijkheid om na te denken hoe jij op die situaties zou willen reageren.

Gebruik maken van producten

Naast het volgen van behandelingen kan het soms ook zinvol zijn om bepaalde producten aan je leven toe te voegen die jouw kwaliteit van leven verbeteren. Diverse producten kunnen je energie of de energie in je omgeving ondersteunen. Zo zijn er de ‘energie eggs’, dit zijn eieren  die je kunnen helpen om de energetische belasting te verminderen, maar ook nieuwe energetische belasting kunnen voorkomen. Tijdens een Woning Energie Analyse wordt de energetische kwaliteit van je woning in kaart gebracht. Wanneer dit in kaart is gebracht kan de energie in de woning verbeteren en verbetert niet alleen je eigen energiebalans, maar ook die van je huisgenoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *