Rijlessen pakket

Rijlessen pakket

Rijlessenpakketten zijn sets van voorstellen of voorwaarden die door een rij-instituut worden aangeboden om het aantrekkelijk te maken voor klanten en ook om klandizie te vergroten.

Reden waarom Rijschool Arrangementen aanbiedt

Eigenaren van rij-instituten willen ervoor zorgen dat hun rijlesroosters zo bezet mogelijk zijn. Wanneer voertuigen op parkeerplaatsen blijven staan, leveren ze je geen geld op. Door het Rijles pakket in jouw advertentie op te nemen, trek je dus meer klanten.
Enkele rijlespakketten zijn onder meer:
Verschillende pakketten: Er zijn verschillende soorten pakketten met verschillende voordelen.
Keuze: je hebt de macht om je meest geprefereerde pakket(ten) te kiezen.
Tussentijdse test: dit is een pakket dat je de keuze biedt om een ​​rijexamen te doen om je vaardigheid en rijvaardigheid te bepalen voor het geval je er al een hebt gehad en bent vergeten hoeveel je weet.
Gespreide betalingen: is een mogelijkheid voor jou om het volledige deel in termijnen op te splitsen, maandelijks of wekelijks, volgens jouw overeenkomst.
Anderen zijn onder meer:
Ophalen 1 uur voor de starttijd van de test
Opwarmtijd van 45 minuten voorafgaand aan de test
Gebruik van een instructeursvoertuig om de test af te leggen
Aflevering nadat het testresultaat is ontvangen

Redenen waarom rijscholen pakketten aanbieden

Betere service: alle klanten zoeken naar betere service en het creëren van een reeks pakketten die mensen flexibiliteit (tijd, geld, planning) bieden, zal dat doen. Jouw brede scala aan pakketten komt tegemoet aan hun behoeften, vooral als je 10, 20 of 30 uur (of meer!) Begeleid rijden voor jouw leerlingen ter beschikking stelt. Het betekent ook meer begeleide training: je krijgt de kans om het rijgedrag van nieuwe chauffeurs te verbeteren. Jouw pakketten kunnen 8, 10, 20, 30 of zelfs 40 uur beslaan. Sommige omvatten 's nachts rijden. Seizoensgebondenheid is ook een ander probleem. Tienerlessen zijn seizoensgebonden, dus pakketten helpen jou bij het beheren van de tijd en het aantal ingeschreven studenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *