Kiezen tussen een Japanse stijltang en een Braziliaanse stijltang

Kiezen tussen een Japanse stijltang en een Braziliaanse stijltang

Ben je je krullende, kroeshaar zat? Er zijn ​​twee oplossingen: Japans rechttrekken en Braziliaans rechttrekken. Dit zijn uitzonderlijke manieren om glad en glanzend haar te krijgen. Voordat je een keuze maakt, is het echter essentieel om de kenmerken te kennen die specifiek zijn voor elk van deze technieken. Een kapper Ede biedt deze twee technieken om je te helpen bij jouw keuze.

Japanse stijlmethode

Deze methode wordt gebruikt om steil haar te krijgen. Het principe van deze techniek is om een ​​chemisch proces te gebruiken om de diepte van de haarstructuur te wijzigen. Deze wijziging moet het haar rechttrekken en steil maken om het een look te geven die gebruikelijk is bij Aziatisch haar.

Voor welk type haar

De Japanse stijlmethode is zeer effectief voor kroeshaar. De Japanse methode kan echter op elk type haar worden toegepast. De haren moeten echter in goede gezondheid verkeren. Japans rechttrekken is niet mogelijk op overmatig beschadigd haar.

De duur 

Deze techniek gaat 4 tot 6 maanden mee, zelfs in elke natte situatie. Voor het bijwerken moet je echter na 4 maanden een afspraak maken met je kapper.

Braziliaanse stijlmethode

Als je beschadigd of weerbarstig haar hebt, is deze techniek perfect voor jou. Brazilian straightening maakt het haar op natuurlijke wijze recht en voedt het diep voor een meer soepele, glanzende en zijdezachte textuur.

Voor welk type haar

In tegenstelling tot de Japanse stijltang, is deze stijlmethode perfect geschikt voor haar dat is beschadigd door herhaaldelijk kleuren en borstelen.

De duur

Als je je haar goed verzorgt, kan deze techniek tot wel 6 maanden meegaan. Het is echter niet in staat om een ​​glad, plat uiterlijk volledig intact te houden na het wassen met shampoo. Denk er dus aan om een ​​kapsalon in Ede te bezoeken om een ​​diagnose van jouw haar te krijgen voordat je de methode kiest die bij jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.