Hoe kom je van pigmentvlekken af?

Hoe kom je van pigmentvlekken af?

Je kijkt naar jezelf in de spiegel en merkt dat je huid er niet meer zo goed uitziet als vroeger. Je hebt pigmentvlekken, rimpels, acnelittekens of andere tekenen van veroudering. Dit kan op zijn zachtst gezegd ontmoedigend zijn. Het goede nieuws is dat je niet voor altijd met deze onvolkomenheden hoeft te leven! Er zijn veel behandelingen om pigmentvlekken verwijderen Rotterdam. In deze blogpost zullen we enkele verschillende behandelingen bespreken die u zullen helpen om jouw huid er gedurende je hele leven gezond uit te laten zien!

Effectieve behandelingen voor het verwijderen van pigment

Er zijn veel behandelingen om ongewenste pigmentvlekken te verwijderen. Waaronder:

– Hydrafacial: deze techniek maakt gebruik van een gespecialiseerd vacuüm om vuil, olie en ander vuil van de huid te verwijderen. Het maakt gebruik van microdermabrasie, infusie van vitamine C en E en hyaluronzuur om langdurige hydratatie te bieden. Een hydrafacial is snel en gemakkelijk en is een levensvatbare behandeling voor mensen met een gevoelige huid.

– CO² fractionele laser: deze behandeling is veilig voor alle huidtypes met zichtbare resultaten in één sessie! Het werkt door microscopisch kleine uitbarstingen die energie afgeven, die kolommen in het beoogde weefsel creëren zonder de omliggende weefsels te beschadigen of oppervlakteschade te veroorzaken. Dit stimuleert de productie van collageen, wat na verloop van tijd tot meer elasticiteit en gladheid leidt.

– Cryolipolyse: verwijdert koude plekken van vetcellen die zich net onder de ogen bevinden, door ze te bevriezen met vloeibare stikstof bij -200 ° C.

– Waxen: de meest traditionele manier om haar te verwijderen. Het verwijdert de bovenste laag huidcellen en geeft de teint een egaal, egaal uiterlijk

– Koolstoflaser: werkt door bloedvaten onder het oppervlak te richten, waardoor ze snel afbreken zodat ze geen voeding meer leveren – waardoor overtollig vocht in deze nu vernietigde aders terechtkomt.

Vraag deskundig advies

Jouw dermatoloog kan jou de beste behandelingsoptie aanbevelen om pigmentvlekken te verwijderen in Rotterdam, op basis van jouw huidtype en conditie. Elk jaar komen er nieuwe technieken beschikbaar die jou kunnen helpen om een ​​jeugdiger uiterlijk te krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.