Een nieuw leven kan zacht beginnen

Een nieuw leven kan zacht beginnen

Een bevalling kan mooi, stress vrij en ontspannen zijn. Steeds meer mensen ontdekken dat. Hoe kun jij dit ontdekken? Door samen met je geboortepartner de Hypnobirthing cursus te volgen. Je krijgt dan handvatten om al vroeg een band met jullie ongeboren kind op te bouwen. Ook leer je om te luisteren naar jouw lichaam. Je leert technieken om middels visualisatie, zelfhypnose en ademhaling met je weeën om te gaan. Volgen jullie de cursus? Ongetwijfeld gaan jullie dan samen de bevalling met veel vertrouwen tegemoet. Je hebt door het volgen van de cursus meer vertrouwen gekregen in je lichaam. Je lichaam, dat gemaakt is om te baren, weet immers hoe een bevalling moet. Dankzij hypnobirthing kan een nieuw leven zacht beginnen.

Het volgen van de cursus

Je wilt dat je partner altijd bij de cursus aanwezig is. Wellicht wil je meer grip op je bevalling. Wellicht heb je geen fijne herinneringen aan je vorige bevalling. Je kunt dan besluiten om samen de hypnobirthing cursus te gaan volgen. Je kunt dan alle lessen samen met je partner doen. Tijdens de cursus leer je technieken om dagelijks contact met je ongeboren kindje te laten maken. Bovendien krijg je handvatten om tijdens de bevalling zelf de regie te behouden. Heb je de cursus gevolgd? Dan kun je ongetwijfeld terugkijken op een bevalling die een fijne ervaring was. 

Wat je hebt geleerd

De cursus bestaat uit 5 lessen van elk 2,5 uur. Wat heb je tijdens de cursus geleerd? Je weet na het volgen van de cursus hoe je lichaam tijdens een bevalling werkt Ook heb je verschillende technieken geleerd om je tijdens de bevalling goed te kunnen ontspannen. In dit ontspannen speelt je partner, zo heb je tijdens de cursus geleerd, een belangrijke rol. Door de tijdens de cursus geleerde ademhalingstechnieken raak je tijdens de bevalling niet uitgeput. Door de verschillende tips die je geboortepartner heeft gekregen kan hij of zij echte ondersteuning aanbieden tijdens de bevalling. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *